Presentkort Massage

Presentkort Kropp Hälsa friskvårdPresentkort för alla tillfällen

Presentkort för massage och friskvård är den perfekta presenten till dem ni tycker mest om. Mina kunder skaffar ofta ett presentkort till nära och kära av omtänksamhet, någon att dela upplevelsen med eller som ren uppmuntran för att förgylla vardagen. Ett presentkort från Kropp & Hälsa friskvård passar vid alla tillfällen och sammanhang, t.ex. som en fin julklapp, en utsökt bröllopsgåva eller en trevlig födelsedagspresent.

Presentkorten är enkla och flexibla att köpa och använda. Ni köper presentkort till valfritt belopp som mottagaren använder till valfri behandling. Ni finner alltid aktuell information om olika massage behandlingar, nyheter och erbjudanden online eller genom att kontakta mig, tel. 070 - 402 14 60.

 

Ros Presentkort födelsedagPresentkort bemärkelsedagar

En härlig massagebehandling är välgörande för den sportige och den stillsamme, för den yngre såväl som för de äldre. Du kan ge en personlig och uppskattad gratulation med ett presentkort vid födelsedagen, namnsdagen, alla hjärtans dag, fars- och mors dag. Till det nya körkortet, examen eller bara för att visa din uppmuntran och uppskattning.

Presenkort bröllop

Bröllopsdagen är sannolikt den största dagen i livet, full av förväntningar och glädje. Släktingar och vänner, stora förväntningar och många gratulationer. Ibland kan höga förväntningar utbytas till krav, stress och press. Då kan det vara fint att varva ned med en massagebehandling före eller efter bröllopet, bröllopsresan eller för paret att fira sin bröllopsdag.

Tre par fötter Presentkort GraviditetPresentkort graviditet

Ett barn är vår största lycka i livet! Massagebehandlingar som ger avslappning kan bidra till ökad fertilitet och ge stöd i en nio månader lång väntan både för blivande mammor och pappor. Plötsligt så blir det ett tillskott till familjen, ofta i en omtumlande upplevelse. Med ett barn i livet blir den nya tillvaron ofta annorlunda och det kan bli en utmaning att få ett nytt livspussel att gå ihop och fungera bra. Ett presentkort med en massagebehandling från Kropp & Hälsa friskvård ger en stunds välbehövlig avslappning, både för mamma och pappa i en ny vardag.

 

Studentexamen PresentkortPresentkort student

Studentlivet är ofta spännande och kul men innebär även stress och press i utbildningar som ofta tar flera år att genomföra. Krävande studier, spänning och nervositet inför prov och tentor tillsammans med ständig oro för hur studentekonomin kommer att gå ihop inför nästa månad, prövar nerverna för de allra flesta studenter. Du kanske har en vän, dotter eller son som sliter med sina studier? Ett presentkort för massage kan ge en stunds välbehövlig avkoppling för att hitta tillbaka till sitt rätta jag under studietiden. Kanske inför terminsstart, tenta eller i samband med examen.

 

Presentkort juklapp bemärkelsedag medarbetarePresenkort julklapp

Ett presentkort från Kropp & Hälsa friskvård är den perfekta julklappen eftersom den passar alla. Vissa av oss har svårt att hitta en julklapp som kommer mottagaren till nytta. Du kan minska julstressen med köp av presentkort till släkt och vänner.

Presenkort medarbetare

”Friska och motiverade medarbetare är vår viktigaste resurs” säger många företagare. Jag säljer naturligvis presentkort till såväl företag som privatpersoner. För mer information läs om företagsfriskvård och friskvårdsbidrag kontakta mig på tel. 070 – 402 14 60 så svarar jag på dina frågor.

Min friskvård friskvårdskuponger

Actiway

 

Vi tar emot
Friskvårdsbidrag,
MinFriskvård friskvårdskuponger
Actiway friskvårdscheckar
från din arbetsgivare!

 

Vi har F-skatt!

 

Bokning
Tel. 070 - 402 14 60

 

Besöksadress:

Lergöksgatan 4b
Västra Frölunda

 

Se karta >>

 

© Kropp & Hälsa friskvård
Kropp & Hälsa Friskvård Health & Medicine