Kropp Hälsa friskvård

Väkommen Ljus i skogsdungeDin hälsa är din viktigaste tillgång!

Kropp & Hälsa friskvård startades år 2003 av mig Heléne Andersson för att inspirera och ge människor möjlighet till en bättre hälsa. Min filosofi är att alltid försöka göra största möjliga nytta för varje kunds unika besvär!

Massagebehandlingar som kan hjälpa dig!

Kropp & Hälsa friskvård erbjuder massagebehandlingar som hjälper vid olika former av värk, stress och oro. Massagebehandlingarna ges av mig Heléne som är utbildad massageterapeut vid Göteborgs Gymnastiska Institut, har 15 års praktik som massageterapeut och 7 års erfarenhet som sjukgymnast assistent. Under dessa år har jag haft ett roligt och givande arbete med att verkligen försöka hjälpa kunder med plötsliga eller kroniska besvär såsom nackspärr, ryggskott, cirkulationsbesvär och symptom som oro, stress, spänningshuvudvärk, utmattningssyndrom med mera. Jag erbjuder behandlingar inom klassisk svensk massage, terapeutisk massage, akupressur med flera tekniker för att behandla och förebygga problem eller bara en stunds skön avkoppling. Läs mer om mina behandlingar och dess positiva effekter till en bättre hälsa.

Massagebehandlingar till bra priser!

När du besöker Kropp & Hälsfa friskvård så får du så bra priser som möjligt för att du skall kunna besöka mig så ofta du önskar. Läs gärna mer om mina massagebehandlingar och priser.

Enkel och flexibel bokning med personlig service!

Du bokar enkelt och flexibelt din massagebehandling på telefon 070 - 402 14 60 för personlig service. Vi finner en tid som passar just dig och har du mycket värk kan jag försöka ge dig en tid så snabbt jag kan.

Massagebehandling i ljusa och trevliga lokaler!

Jag har driver min verksamhet i ljusa och trevliga lokaler i en avkopplande atmosfär med avslappnande musik. Du får tid på dig att samla dig efter din massagebehandling och bjuds gärna på någonting svalt att dricka innan du återgår till vardagen.

Centralt läge i Väster!

Jag har min mottagning vid Lergöksgatan 4b, några stenkast ifrån Frölunda Torg. Du kan ta dig till oss via fina cykelvägar, goda kollektivtrafikförbindelser hållplats Munspelsgatan alternativt Frölunda Torg. Med bil kan du ta avfarten Tynneredsmotet eller Fiskebäcksmotet. Kropp & Hälsa's lokaler ligger utanför tränselskatt-zonen och det finns alltid lediga parkeringar. Se karta!

Din hälsa i centrum!

Sedan starten år 2003 och genom alla möten med mina kunder, har jag skaffat mig erfarenhet om att alla människor är unika och har olika besvär. Därför har jag utvecklat en rad massagebehandlingar för olika behov. Jag ger dig ett personligt bemötande och jag sätter din hälsa i centrum!

Läs gärna om Policy Kropp & Hälsa friskvård.

Varmt välkommen!

Min friskvård friskvårdskuponger

Actiway

 

Vi tar emot
Friskvårdsbidrag,
MinFriskvård friskvårdskuponger
Actiway friskvårdscheckar
från din arbetsgivare!

 

Vi har F-skatt!

 

Bokning
Tel. 070 - 402 14 60

 

Besöksadress:

Lergöksgatan 4b
Västra Frölunda

 

Se karta >>

 

© Kropp & Hälsa friskvård
Kropp & Hälsa Friskvård Health & Medicine